• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

Dallas - Season 2, Episodes 13-18

13. Kidnapped
Kidnap J.R., haal het losgeld op, houd je een tijdje gedeisd en je wordt in één klap rijk. Wat kan daar nou mis bij gaan? Een hoop dus. De kidnappers nemen per ongeluk Bobby mee en halen zich daarmee een zoektocht onder leiding van J.R. op de hals.

14. Home Again
Hallo Garrison, vaarwel erfenis? J.R. reageert giftig als Garrison, Ellies sinds lange tijd doodgewaande broer en rechtmatig erfgenaam van Southfork, bij de ranch opduikt.

15. For Love Or Money
Het is over. Voorbij. Tijd voor een nieuw leven. Sue Ellen heeft genoeg van de avontuurtjes van J.R. en trekt bij haar moeder en zus in. En ze zoekt opnieuw troost (en misschien ook een tikje wraak) in de armen van de man die J.R. veracht.

16. Julie's Return
Jocks gezin behandelt hem als een invalide. Maar zijn voormalige secretaresse Julie behandelt hem als een vriend. Het gerucht gaat echter dat er door de bedrijfsgeheimen die Julie kent meer speelt dan vriendschap alleen.

17. The Red File - Part 1
Julie Grey is op de hoogte van de duistere geheimen van Ewing Oil. En ze wil die informatie wel delen met Cliff. Maar dan komt Julie tragisch om het leven. J.R. verdraait de feiten om haar dood in Cliffs schoenen te schuiven.

18. The Red File - Part 2
Pamela is ervan overtuigd dat J.R. haar broer erin geluisd heeft en vertrekt van Southfork. J.R. kan in zijn handen wrijven. Maar een onthullende envelop en een sleutel die Julie heeft achtergelaten zouden wel eens een einde kunnen maken aan J.R.’s perfecte wereldje.
Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
2,25