• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

Best Of British Comedy 1

Tommy Cooper
De meester van geestige goochelarij: Tommy Cooper. Vanaf zijn tv-debuut in 1947 maakte hij miljoenen kijkers over de hele wereld aan het lachen met zijn optredens en sketches. Wij brengen u het bestevan Tommy Cooper, een selectie die de Britse grootmeester van de lacheer aandoet.
EPISODE 1: SPEELDUUR: 24 MINUTEN
Rowan Atkinson
Dé Britse topkomiek van deze tijd, heeft met zijn TV-creaties "Mr. Bean"en "Black Adder", de wereld inmiddels veroverd. Wat velen echter nietweten, is dat hij avond aan avond heeft opgetreden op Broadway enLondon's West End. Op deze DVD zijn 3 van zijn beste sketchesgeselecteerd.
FATAL BEATINGS,| ELEMENTARY DATING, GUYS AFTER THE GAME, SPEELDUUR: 16 MINUTEN
Benny Hill
De bolle, guitige komiek Benny Hill heeft miljoenen fans over de helewereld plezier gebracht met zijn hilarische capriolen, hartveroverendeglimlach, schunnige grapjes en olijke filmpjes. Deze DVD bevat eenhilarische selectie van die filmpjes.
EPISODE 1: SPEELDUUR: 28 MINUTEN
George & Mildred
Voor Schone Schijn (Keeping up Appearances) was er George & Mildred, een hilarische komedieserie en een typisch voorbeeld van Britse humor! Deze DVD bevat een selectie van afleveringen van deze hilarische voorlopervan Schone Schijn.
EPISODE 1: SPEELDUUR: 25 MINUTEN

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
6,95