• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

Supernanny Jo Frost - EHBO Bij Opvoeden 2

Op deze DVD tsaan drie afleveringen waarin Jo Frost adviezen en tips geeft voor problemen op het gebied van onder andere niet naar bed willen, agressief gedrag en weinig respect.

Aflevering 4: Familie Jeans - vader, moeder, tweeling van 3 en kleuter van 4 1/2. Kleuter is egoïstisch, agressief en domineert het gezin. De tweeling neemt het gedrag over en één hiervan huilt heel veel.

Aflevering 5: Familie Bullard - vader, moeder, jongens van 2 en 6. Chaotisch huishouden waarbij ouders niet op één lijn zitten. De kinderen bepalen wat gebeurt. De peuter gaat niet slapen en de kleuter heeft geen respect voor ouders.

Aflevering 6: Familie Orm - vader, moeder, jongens van 3, 6 en 8. De oudste slaat zijn broertje en heeft een grote mond. De jongen van 6 eet slechten de jongste kopiëert het slechte gedrag en loopt weg.

Aflevering 7: Familiw Wischmeyer - vader, moeder, tweeling van 4 en jongen van 9. De tweeling probeert de controle over te nemen. Ze slaan, schreeuwen en gaan niet slapen. Het broertje van 9 wordt gestraft voor het gedrag van zijn zusjes en raakt gefrustreerd.
 
 
Levertijd:
1-2 werkdagen
Voorraad:
Ja
Genre:
T.V.
Leeftijd:
Alle Leeftijden
Regio:
2
Beeld:
PAL - Kleur
Productiejaar:
2005
Speelduur Ca.:
170 min.
Taal en geluid:
Engels ( Nederlandse Voiceover)
Ondertiteling:
Nederlands 
 
Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
4,95
2,-