• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

Comedy Box (Nieuw)

Crocodile Dundee in LA:
De Australische Mick 'Crocodile' Dundee (Paul Hogan) heeft de reputatie de beroemdste krokodillenjager ter wereld te zijn. Samen met zijn grote liefde Sue en hun zoontje Mick vertrekt hij naar Los Angeles waar Sue haar vader gaat helpen. Eenmaal in Los Angeles zetten Mick en Mikey ongewild hun nieuwe omgeving op z'n kop met hun gewaagde naïviteit en rare fratsen.

2001: A Space Travesty:
Een bizar bericht: Het schijnt dat de Amerikaanse president gegijzeld wordt gehouden op Vegan, een geheime, internationale basis op de maan. Zijn positie op aarde wordt ingenomen door een kloon. De US Marshall Service aarzelt niet en stuurt haar beste man, Marshall Richard 'Dick' Dix (Leslie Nielsen) op onderzoek uit. Al snel raakt hij betrokken bij een complot, dat alles waar hij in gelooft, maar nooit echt heeft begrepen, kan vernietigen: Waarheid, gerechtigheid en The American Way.

Sweet and Lowdown:
Gebaseerd op het leven van jazzgitarist Emmett Ray, die ondanks zijn succes een onverantwoordelijke, arrogante dronkelap was. We volgen zijn leven. Zijn bizarre hobby's, zijn dromen over eeuwige roem en bakken met geld, zijn passie voor Blanche en zijn vreemde obsessie voor de veel bekendere jazzgitarist Django Reinhardt.

The Hollywood Sign:
Drie uitgerangeerde filmacteurs komen elkaar weer eens tegen in Hollywood. Ze fantaseren over hun acteursleven en wat had kunnen zijn. Dan bedenken ze een ingenieus en gewaagd plan wat van hen de allerbeste acteerprestatie ooit vergt. Met als inzet een glorieuze comeback in Hollywood, gaan ze aan de slag.


Gesproken taal:
Engels
Ondertiteling:
Nederlands

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
4,95