• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

Karate Kid 1 - 3 (Nieuw)

- Karate Kid 1: Daniel (Ralph Macchio) verhuist samen met zijn moeder naar Californië, waar hij verliefd wordt op een meisje. Wanneer zij door een lokale jeugdbende wordt bedreigd, komt Daniel voor haar op. Daardoor krijgt ook Daniel te maken met de jeugdbende en een verbitterde woede maakt zich van hem meester. Hij vraagt Mr. Miyagi, een oude meester in Oosterse vechtsporten, om hem karatelessen te geven. .

- Karate Kid 2: Daniel reist samen met zijn leraar Miyagi naar Okinawa om daar Miyagi's vader te bezoeken die op sterven ligt. Tijdens hun bezoek wordt Miyagi geconfronteerd met zijn oude aartsvijand. Wanneer ook Daniel bij deze vendetta betrokken raakt, leert hij veel over oude Japanse tradities en erecodes.

- Karate Kid 3: Daniel en zijn leraar Mr. Miyagi zijn terug in LA en verlangen naar wat rust, maar dat duurt niet lang. Daniel wordt gedwongen te vechten tegen "Bad Boy" Mike Barnes. Mr. Miyagi weigert echter zijn leerling te helpen; voor hem betekent karate het verdedigen van je eer of je leven, niet het behalen van een beker of een titel.


Gesproken taal:
Engels, Frans, Duits
Ondertiteling:
Nederlands, Engels, Frans

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
17,95