• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

Grote Meneer Kaktus Show De Tweede Ronde (Gebruikt)

De Grote Meneer Katus Show is één van de klassiekers uit de Nederlandse kindertelevisiegeschiedenis. Wie herinnert zich niet de inmiddels ingeburgerde kreten als 'Applaus voor jezelf'en 'dat kan harder'? Kijk en geniet weer van de capriolen van Meneer Kaktus, Kweetniet en Mevrouw Stemband in de vertrouwde boksring!

Aflevering 1: uitgezonden op 16 oktober 1990
Kweetniet moet leren klappen in zijn handen in plaats van zijn voet. Maar of dat lukt..?! De brief die de tweeling Marianne en Antoinette naar Meneer Kaktus hebben gestuurd is voor meer dan de helft verbrand, maar toch aangekomen, en daarom zijn ze uitgenodigd om de stomp te geven aan de brievenbus-pyromaan.

Aflevering 2: uitgezonden op 31 maart 1992
Anneroos zit op waterpolo en komt daarover vertellen. De Spelende Vrouw ontdekt een nietpistool, en uiteraard loopt dat verkeerd af. Vera, de Stemband van de Week, woont op Terschelling en is zo trots op haar eiland dat ze er een lied over zingt.

Aflevering 3: uitgezonden op 28 januari 1992
Meneer Kaktus en Kweetniet gaan op vossenjahct. Daarna vertelt Willemijn over haar konijn Hummeltje, die ze uiteraard ook heeft meegenomen. Ilona is zo gek op baby'tjes dat ze er een lied over zingt: Babyfeest'.


Gesproken taal:
Nederlands

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
5,95