• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

Duimelijntje (Gebruikt)

Duimelijntje:

Een oude vrouw wenst dat ze een prachtig klein kind zal krijgen. De wensenfee geeft haar een tas met een magische gerstekorrel en een lijst met aanwijzingen. De plant groeit uit tot een schitterende bloem en slapend in een bloemenbed ligt het kleinste en mooiste meisje dat de vrouw ooit heeft gezien. De vrouw houdt ontzettend veel van het meisje en legt haar in een groot tulpenbed in een schaal met water waar niemand haar kwaad kan doen. Maar het meisje is eenzaam en verdrietig. Totdat ze wordt gestolen door een gemene vrouw die op zoek is naar een mooie bruid voor haar zoon.

De Mestkever:
Koen de mestkever woont in de koninklijke stal. Hij kletst veel en kan enorm tekeergaan. Hij is vreselijk kwaad dat hij niet dezelfde gouden schoenen krijgt als het paard van de koning. Koen besluit de stal te verlaten en eropuit te trekken, de wijde wereld in. Hij wil bewijzen dat hij net zo belangrijk is als het koninklijke paard en een eigen paar gouden schoenen meer dan waard is!

De Tondeldoos:
Een soldaat is op weg naar huis na jaren in de oorlog te hebben gevochten. Onderweg ontmoet hij een oude heks die hem al het goud en zilver dat hij kan dragen belooft. Het enige wat hij hiervoor moet doen, is in het binnenste van een oude boomstam kruipen. Daar moet hij een doosje vol buskruit redden dat de oma van de heks er jaren geleden heeft achtergelaten. De soldaat moet daarbij wel oppassen voor de honden met enorme ogen die de schat bewaken...


Gesproken taal:
Nederlands, Engels

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
4,95