• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

Vrouwtje Theelepel - Met Een Muis Of 6 (Gebruikt)

1, Met een muis of 6 op zwemles.
Terwijl hun vader zijn middagdutje aan het doen is, ondernemen de 5 witte muizen kinderen het plan om hun zwemkunde te gaan oefenen in de rivier. Maar geen van allen kan zwemmen. Alle muizen en Vrouwtje Theelepel eindigen in een tobbe en als er een aardbeving is redt Vrouwtje Theelepel de muizen door ze snel zwemles te geven.

2,Wendy het buurmeisje
Terwijl Vrouwtje Theelepel paddestoelen aan het plukken is ontmoet ze een magisch meisje genaamd Wendy en haar huisdier, de nerts Loo.

3, Een vliegmachine voor Jacqueline
Vrouwtje Theelepel vindt het adres van Jaqueline Parijs en vertelt dat aan Wissel. Wissel laat het modelvliegtuigje zien dat hij en Jacqueline hebben gemaakt toen ze klein waren. Hij wenst dat hij ermee kon vliegen. Per ongeluk laat Vrouwtje Theelepel geloven dat dat kan!

4, Het popperige popje.
Vrouwtje Theelepel is koekjes aan het bakken voor de fancy-fair van de kerk. Ze krimpt precies wanneer Wendy haar een bezoekje brengt. Omdat dat in alle ophef de koekjes verbranden besluit Wendy Vrouwtje Theelepel mee te nemen naar de fancy-fair als bezienswaardigheid..

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
1,-