• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

Great Chefs - Special Introduction edition (Gebruikt)

Koken met wereldberoemde koks,van de populaire internationale televisieserie. Recepten, techniek en stijl. Deze special introduction edition laat oa.zien:


Lucas Rive is chef-kok bij restaurant De Bokkedoorns (2 Michelinsterren) in Overveen. Dit restaurant is gelegen in de duinen aan een binnenwater. Lucas Rive presenteert zijn voorgerecht, een salade van kreeft, asperges en foie gras.

In een klein Toscaans stadje, San Casciano di Val de Pesa is Maria Salcuni de chef-kok van restaurant La Tenda Rossa. Zij heeft het koken geleerd van haar familie in Salerno en dat is herkenbaar terug te vinden in haar gerechten. Maria Salcuni presenteert haar amuse , een tomatensoep met calamari.

De chef-kok van restaurant l’Arpege in Parijs is Alain Passard. In de jaren ’80 en ’90 volgden Michelinsterren hem van restaurant naar restaurant. Naast zijn werk als chef-kok schrijft hij een column over eten in Le Figaro. Alain Passard presenteert een Bretons hoofdgerecht van wilde eend met een heerlijke combinatie van honing, rode soja pasta en koffie.

Nabij de grens tussen Frankrijk en Spanje staat één van de eigenaardigste restaurants in de wereld, El Bulli. Op de tafels staat geen menu, ligt geen bestek en is er geen keuze in wat je wil eten. Je krijgt daar 20 gangen gereserveerd uitgekozen door chef-kok Ferran Adria. Ferran Adria zal een dessert presenteren van gekaramelliseerde bananen met kleine wilde aardbeien, citroengelatineschaafsel, enkele gekneusde roze peperkorrels en luchtige kokosschuim

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
1,-