• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

Merlin's Apprentice (Gebruikt)

Camelot was ooit een legendarisch, onneembaar, schitterend slot. Zijn betoverende muren stonden voor macht en magie. In het slot bevond zich de Heilige Graal. Maar wat gebeurt er als legenden vervagen en het kostbaarste relikwie verdwijnt? Wie kan Camelot zijn oude glorie teruggeven?

Er zijn vijftig jaren verstreken sinds Merlijn de torenhoge kantelen van Camelot betreden heeft. De tand des tijds heeft het koningrijk ernstig toegetakeld, na de dood van koning Arthur is de glorie van Camelot verloren gegaan. De ooit zo grazige velden zijn veroverd door de afschrikwekkende Rauskaug, en van de dorpen zijn alleen nog ruïnes over. Zelfs de ooit vereerde Lady of the Lake is in de greep van Rauskaug geraakt. Waar ooit de Heilige Graal stond, die Camelot bescherming bood, staat nu alleen nog een zwartgeblakerde en lege schrijn.

Nu Merlijn terug is, zal de Graal toch wel snel terugkeren. Althans, dat denkt de charismatische Lord Weston, Heer van Camelot, en de verloofde van de mooie Lady Yvonne, de laatste erfgename van Arthur en de ridders van de Ronde Tafel.

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada
Geregisseerd door:
David Wu
Met onder meer:
Sam Neill, John Reardon en Miranda Richardson
Gesproken taal:
Engels
Ondertiteling:
Nederlands

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
4,95