• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

Kiss The Girls / Red Eye (Gebruikt)

-Kiss the Girls:

Acht ontvoerde vrouwen. Alle acht beeldschoon. Alle acht talentvol. Alle acht lopen ze gevaar dat hun leven bruut beëindigd zal worden als rechercheur Alex Cross en kroongetuige Kate McTiernan de moeilijk grijpbare "verzamelaar" Casanova niet kunnen vinden. Vanuit het diepe zuiden tot aan de Californische kust is de jacht geopend in deze uitdagende race-tegen-de-klok-thriller, gebaseerd op de bestseller van James Patterson. Ashley Judd speelt de vindingrijke en eigengereide McTiernan. Ze is de enige die heeft
kunnen ontsnappen uit Casanova's schuilplaats en is vastbesloten haar medegevangenen, die ze achterliet, te bevrijden. Morgan Freeman is Cross, een meester in het oplossen van het onoplosbare. Maar er staat meer op het spel dan alleen zijn reputatie. Dit keer is één van de slachtoffers zijn nichtje in deze "spannende huiveringwekkende thriller".

-Red Eye:

Lisa Reisert (Rachel McAdams) is op weg terug naar huis nadat ze de begrafenis van haar oma heeft bezocht in Dallas. Ze vliegt met de laatste vlucht, de zogenaamde Red Eye, naar Miami omdat ze de volgende dag weer op haar werk moet verschijnen. Voordat de vlucht opstijgt gaat ze nog even wat drinken in de bar van het vliegveld. Daar ontmoet ze Jack Ripner (Cillian Murphy) en samen genieten ze nog even van een drankje. Wanneer Lisa na het inchecken bij haar plaats in het vliegtuig aankomt, blijkt Jack naast haar te zitten. Wat een toeval denkt Lisa nog, maar al snel blijkt dat dit helemaal geen toeval is. Jack is namelijk niet veel goeds van plan en hij heeft Lisa nodig om een belangrijke politicus om te laten brengen. Wanneer Lisa weigert mee te werken zal haar vader gedood worden. Het vliegtuig bevindt zich inmiddels op 10 kilometer hoogte en Lisa kan nergens heen. Ze zal nu haar best moeten hier heelhuids uit te komen en ervoor te zorgen dat haar vader niks overkomt.


Gesproken taal:
Engels
Ondertiteling:
Nederlands

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
7,95