• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

Belle En Het Beest (Gebruikte Blu-ray)

De wereldberoemde klassieker komt nu echt tot leven! Ga mee naar het magische Frankrijk van de vroege 19e eeuw, waar een handelsreiziger met zijn zes kinderen woont. Om zijn jongste dochter Belle (Léa Seydoux) een plezier te doen, plukt hij op één van zijn reizen een roos voor haar op het landgoed van het Beest (Vincent Cassel). Dat loopt niet goed af, het Beest wil de man doden voor de diefstal. Belle voelt zich zo schuldig dat ze naar het kasteel van het Beest gaat om de plek van haar vader in te nemen. Die is doodsbang, maar het kasteel blijkt een plek vol magie te zijn! Het Beest wil iedere avond met haar dineren, ze leren elkaar kennen en Belle begint in te zien dat er geen monster schuilt in het Beest. Sterker nog; in haar dromen ziet ze hoe hij ooit een knappe prins was.

Met haar grote hart en al haar moed overwint Belle haar angst. Maar lukt het haar ook om het Beest te ontdoen van de vloek en ware liefde te vinden?

Met Léa Seydoux (The Grand Budapest Hotel, Mission: Impossible - Ghost Protocol) als Belle en Vincent Cassel (Black Swan, Shrek) als het Beest. In het Nederlands ingesproken door o.a. Rene van Kooten, Ernst Daniel Smid en Noortje Herlaar. Gebaseerd op het sprookje 'La Belle et la Bête' van Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve.

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
19,95