• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

Mystic River

Jimmy. Dave. Sean. Vrienden die samen opgroeiden in de arbeiderswijken van Bosten en door een gruwelijk drama van elkaar vervreemdden. Jaren later brengt een afschuwelijke gebeurtenis hen opnieuw samen. Jimmy's 19-jarige dochter is op beestachtige wijze vermoord. Dave is verdachte. En Sean, nu politieagent, zet alles op alles om de misdaad op te helderen voor de wispelturige Jimmy het recht in eigen handen neemt.
Brian Helgeland bewerkte de roman van Dennis Lehane tot een meeslepend scenario dat door regisseur Clint Eastwood tot een absoluut meesterwerk gekneed wordt, een broeierige thriller over familiebanden, vriendschap en de twloorgang van de onschuld.
Sean Penn, Tim Robbins en Kevin Bacon vertolken de drie hoofdrollen. Samen met Laurence Fishburne, Marcia Gay Harden en Laura Linney vormen ze een van de sterkste casts van de afgelopen jaren. Een messcherpe misdaadfilm. Een diepgaand politieonderzoek. Een priemende blik in de duisterste uithoeken van de ziel. De rivier bewaart talloze geheimen.

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
5,95
2,-