• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:
 • Home
 • Drama
 • Aviator , The / Monster's Ball ( 2 DVD)

Aviator , The / Monster's Ball ( 2 DVD)

DVD 1 : The Aviator
 
Leonardo DiCaprio en Martin Scorsese bundelen hun krachten opnieuw in The Aviator, een meeslepende film over de legendarische Howard Hughes; miljonair, filmmaker en vliegenier. De film volgt de excentrieke en bevlogen Hughes terwijl hij telkens weer zijn fortuin of leven op het spel zet om zijn dromen te verwezenlijken. Als filmmaker maakt hij de duurste film tot dan toe; als vliegenier breekt hij snelheidsrecords. Hij heeft affaires met de mooiste vrouwen van Hollywood, waaronder Katherine Hepburn. Howard Hughes heeft de wereld aan zijn voeten. Maar het ongeluk ligt op de loer..

Martin Scorcese, de grootste levende Amerikaanse regisseur, levert met The Aviator een van zijn beste films af. Een wervelende film die de kijker terugbrengt naar de glorietijd van Hollywood en de begindagen van de vliegtuigindustrie. Leonardo DiCaprio schittert in de hoofdrol, terwijl Cate Blanchett's prachtige rol als Katherine Hepburn werd bekroond met een Oscar.
 
 
DVD 2 : Monster's Ball
 
De racistische Hank Grotowski werkt in een gevangenis en woont samen met zijn vader Buck en zijn zoon Sonny. Op een dag komt de ter dood veroordeelde Lawrence Musgrove in zijn gevangenis terecht. Nadat deze de doodstraf heeft gekregen, begint Hank gevoelens te krijgen voor de vrouw van Lawrence, de arme en alleenstaande moeder Leticia. Als Hank dan ontdekt dat het gevoel wederzijds is, besluit hij om de gevoelige zaken voor Leticia verborgen te houden. Maar dit is moeilijker dan het lijkt.
Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
4,95