• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

Jamie Oliver - Oliver's Twist

Jamie Oliver in Oliver's Twist
In Oliver's Twist volgen we Jamie Oliver als hij boodschappen gaat doen in zijn favoriete winkels. Jamie ontmoet allerlei mensen uit de hele wereld en nodigt ze uit voor een etentje bij hem thuis. Tijdens het koken geeft hij culinaire tips. Ook beantwoordt hij allerlei vragen over koken. Tijd om te genieten!
Deze DVD bevat de volgende afleveringen:
World Cup Breakfast Na een avondje stappen trakteert Jamie zichzelf en zijn vrienden op een uitgebreid ontbijt waarvan ze genieten terwijl ze naar een voetbalwedstrijd kijken.
Scarlet Division Tijdens een jamsessie met zijn vrienden bereidt Jamie een heerlijke vegetarische maaltijd.
The Bill Als Jamie zijn vrienden op de set van The Bill bezoekt, nodigt hij drie 'politieagenten' uit om bij hem te komen eten.
Wild City Mierikswortel op straat en ruccola in de berm? Jamie en zijn mentor Gennaro laten zien hoe moeder natuur je midden in de stad nog aan goede ingredi en kan helpen.
Tiger Jamie's grootmoeder Tiger en haar vriendinnen gaan een dagje naar Londen. Jamie ze uit voor de thee, met allemaal lekkere hapjes!
Bollywood Jamie organiseert een Indiase avond met alles erop en eraan.
Chocolate Jamie verleidt de meiden met heerlijke chocolategerechten zodat ze zeker op Poppy willen blijven passen. Ze krijgen er geen genoeg van.

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
4,95