• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

Hitler - Handlangers 2 (6 DVD)

Hitlers Handlangers 2 is een documentaireserie over de medewerkers van Hitler, de mannen die zijn heerschappij versterkten en zijn plannen ten uitvoer brachten. De handlangers beïnvloedden rechters en bureaucraten, het leger en de politie, wetenschappers en industriëlen, studenten en hun leraren, om zich bij het regime aan te sluiten. Wat inspireerde hen om een corrupte regering met zoveel enthousiasme en toewijding te dienen? Wat voor mensen waren zij? Hoe verliepen hun carrières en wat was hun lot? Door middel van interviews met voormalig medewerkers, betrokkenen en slachtoffers, worden deze en andere vragen beantwoord. Nieuwe onthullingen en unieke filmbeelden schetsen indrukwekkende psychogrammen van Hitlers welwillende uitvoerders.- Adolf Eichmann – Massamoordenaar beschrijft zijn rol als een van de belangrijkste schakels in de moordmachine van het Derde Rijk en onthult fascinerende details over hoe hij werd overmeesterd.
- Martin Bormann – De Secretaris toont met behulp van exclusieve filmbeelden het portret van een ogenschijnlijke onopvallende man, die een hoofdrol speelde in de machtkern van het Derde Rijk.
- Baldur von Schirach – Kindsoldaat Ronselaar onderzoekt Schirach's onbestendige carrière en documenteert het vernietigende effect dat hij had op een hele generatie.
- Joachim von Ribbentrop – Diplomaat van het kwaad portretteert een politicus voor wie het gehoorzamen aan autoriteiten een manier van leven was.
- Josef Mengele – Dokter des Doods verschaft een beeld van zijn gruwelen als ook Mengele's geheime naoorlogse 'tweede leven'.

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
9,95