• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

Greatest Cars Of The Century

De vooraanstaande auto-expert Simon Taylor heeft voor de echte liefhebber meer dan vijftig van de meest begerenswaardige auto's uit de twintigste eeuw bijeengebracht voor dit absolute meesterwerk. Het wordt meteen duidelijk wat hij daarmee bedoelt. Taylor behandelt het ongecompliceerde karakter van de Volkswagen Kever, bespreekt het duizelingwekkende motorvermogen en de sensuele uitstraling van Lambourghini, maar blikt ook met weemoed terug op de nu nog steeds fraaie fraaie kooi van de Citroën DS.
Zo komen alle modellen die in de vorige eeuw vele tongen hebben losgemaakt, onder supervisie van het gerenommeerde Classic & Sports Car magazine aan bod. Het resultaat is een even fascinerende als zinderende documentaire waarin alles draait om de benoeming van de allerbeste auto van de geschiedenis. Schitterende opnames krijgen kleur met leuke anecdotes van berijders en verhalen over de intrigerende geschiedenis van toppers als de Jaguar E-Type en Mercedes SL.
Greatest Cars of the Century brengt de snelste, mooiste, technisch hoogst geavanceerde en leukste vierwielers van de hele wereld.

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
5,95