• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

Dan Brown Mysterie

Dan Brown is één van de meest succesvolle thriller-auteurs van het moment. Zijn bestsellers De Da Vinci Code, Het Bernini Mysterie en Het verloren symbool prijkten bij het verschijnen wereldwijd op de eerste plaats in de lijst van best verkochte boeken. Veel lezers vragen zich tijdens het lezen van deze verhalen echter vaak af welke passages fictie zijn en welke hoofdstukken wetenschappelijk juist onderbouwd zijn. Het Dan Brown Mysterie geeft in de vorm van 3 documentaires antwoorden op vele vragen en mysteries.

Dan Brown werd geboren op 22 februari 1964 in de Verenigde Staten van Amerika, in Exeter, New Hampshire. Zijn vader was een bekende wiskundige en zijn moeder was een begenadigde musicus, gespecialiseerd in religieuze muziek. Wetenschap en geloof speelden een belangrijke rol tijdens zijn opvoeding - elementen die in zijn boeken steeds zijn terug te vinden. • Cracking The Da Vinci Code (Da Vinci's geheime code ontrafeld)
  Wat probeerde Leonardo Da Vinci ons te vertellen met zijn gecodeerde schilderijen? Wie staat er eigenlijk echt afgebeeld op "Het Laatste Avondmaal"? Wie is "De Mona Lisa"? Speelde Maria Magdalena een rol in het leven van Jezus als beschreven in het boek ? Deze en nog veel meer vragen komen aan bod in deze documentaire. Enkele belangrijke plaatsen uit het boek worden bezocht, waaronder Het Louvre, Place Saint-Sulpice, Rennesle-Château en Rosslyn Chapel.
 • Illuminating Angels and demons (Het Bernini Mysterie)
  Wie was de beeldhouwer Bernini en staan er echt verborgen boodschappen op zijn beelden? Bestaat er inderdaad een geheim genootschap onder de naam Illuminati? Schuilt er werkelijkheid in de geheime rituelen beschreven in het boek en bestaan de ondergrondse doorgangen in het Vaticaan ook in de realiteit? In deze bijzondere documentaire wordt ingegaan op bijna alle belangrijke facetten uit het boek en wordt een onderscheid gemaakt tussen feiten en fictie.
 • Hunting The lost symbol (De jacht naar het verloren symbool)
  Deze documentaire neemt de kijker mee op een uniek avontuur, op onderzoek naar de geheime codes, architectuur en symbolen uit het boek. Al deze elementen, alsook "gesloten" geheime genootschappen en "nieuwe" wetenschap, worden bestudeerd en aan de hand van interviews met beroemde "code-brekers", wetenschappers, psychologen, historici en experts in de deze materie zal worden achterhaald wat werkelijkheid of mythe is. Deze documentaire maakt uiteindelijk een duidelijk onderscheid tussen werkelijk historische feiten en de fictie in Dan Brown's boek, en geeft een veelomvattende en fascinerende kijk op 'The Lost Symbol'
Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
8,95