• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

Prime Suspect Seizoen 3 (2 DVD)

Jane Tennison, een ervaren topklasse detective, vecht er voortdurend voor zich te bewijzen in een mannenwereld.
In dit derde seizoen wordt DCI Jane Tennison naar een nieuw politiebureau overgeplaatst met als opdracht de straten van Soho weer veilig te maken. Naar aanleiding van een brand waarin een 'rent-boy' het leven laat, komt Tennison's team terecht in de harde onderwereld van tienerprostitutie, porniografie en ziekelijk misbruik van jongeren. Voeg daar corruptie en weggelopen kinderen aan toe, en je beseft je dat deze zaak geen gewone moordzaak is..

Jane Tennison ktijgt de opdracht de dood van een mannelijke hoer te onderzoeken. De jongen is omgekomen in een brand. Maar dezelfde, naar eerlijkheid strevende, hoogstaande functionarissen die Tennison op pad hebben gestuurd om de straten van Soho op te ruimen, proberen er haar nu van te weerhouden de moordzaak te onderzoeken. De spanning stijgt wanneer Tennison's aandacht afdwaalt naar de slonzige en vaak gewelddadige pooier en haar onderzoek in de richting van Edward Parker Jones stuurt. De man is graag gezien bij haar departement en is hoofd van een centrum voor jongens in moeilijkheden. Het gruecht gaat dat hij pedofiel is.
Te midden van dit alles probeert een vroegere liefde van Tennison haar aan te sporen de gemaakte beslissingen in haar leven opnieuw te evalueren. Vera, de informant, biecht op dat ze heeft gelogen en pleegt vlak daarna zelfmoord, het gebrek aan bewijs en getuigen wordt hierdoor steeds nijpender, en het spoor loopt dood. Tennison gelooft heel sterk dat de waarheid in dit kluwen van misdaad en corruptie uiteindelijk boven water zal komen..
Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
7,95