• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

Hollywood Heroes (3 DVD)

Dvd 1:
- Born to Win: Een voormalige kapper in New York wil afrekenen met zijn geldverslindende drugsverslaving. Regisseur Passer toont zijn meesterschap in briljante en humoristische momenten en schetst een aangrijpend beeld van de New Yorkse drugscultuur. George Segal is verbazingwekkend in zijn rol als kapper die wordt verzwolgen door zijn snelle, gevaarlijke levensstijl. Een indrukwekkende bijrol wordt vertolkt door Robert De Niro. De film is een echte aanrader, mede dankzij de uitmuntende cast.
- True Blood: Ray Trueblood (Jeff Fahey) keert terug naar zijn geboortegrond Brooklyn. Hij ontdekt dat zijn broer Donny (Chad Lowe) lid is van dezelfde meedogenloze bende die hem, 10 jaar daarvoor, liet opdraaien voor de moord op een politieman. Ray wil er alles aan doen om zijn broer te redden uit de handen van de bende.
- Bail Out: In deze actiefilm speelt Dvid Hasselhoff 'White Bread', een van drie premiejagers, die op zoek is naar een gevaarlijke crimineel. De beloning die op aangeven van deze crimineel staat is hoog en de politie zet daarom alles op alles om de premiejagers tegen te houden, zodat ze de beloning niet op hoeven te geven. Wat de politie ook probeert, de drie zijn niet te stoppen.

Dvd 2:
- To All My Friends on Shore: 'To all my friends on shore' werd geschreven en geproduceerd door Bill Cosby. Hij neemt daarnaast de hoofdrol voor zijn rekening: een man van middelbare leeftijd die door hard te werken een beter leven door zichzelf en zijn familie probeert te krijgen. Maar de manier waarop hij dit wil volbrengen, zorgt ervoor dat zijn familie zich juist tegen hem keert. Hij is gefrustreerd door zijn baan en zijn leven in de getto. Tot overmaat van ramp wordt er bij zijn zoon een erfelijke ziekte geconstateerd. Hoe moet hij nu verder?
- Maybe I'll Come Home in the Spring: Denise (Sally Field) is een tienermeisje dat wegloopt van huis om bij haar hippievriendje te zijn. Denise keert, na een jaar doorgebracht te hebben bij hippies bij haar 'modale' ouders terug. Ze zijn het totaal niet eens met wat hun dochter allemaal doet en kunnen het maar niet begrijpen dat de destijds is weggelopen. Als Denises jongere zusje (Lana Bradbury) begint te experimenteren met drugs, omdat zij hetzelfde idealistische hippieleven wil, reageren haar ouders op dezelfde bevooroordeelde manier. De film geeft een genuanceerd beeld over opvoeding. Beide zijdes zowel, die van ouders als kinderen, worden belicht.
- Boy in the Plastic Bubble: Tod Lubitsch (John Travolta) leeft noodgedwongen in een isolerende bel van plastic, omdat hij is geboren zonder afweersystemen. Als hij verliefd wordt op Gina Biggs (Glynnis O'Connor), Wordt hij gedwongen om een keuze te maken tussen verstand en gevoel. Een pakkend beeld van een jongen die volwassen wordt onder ongewone, uitdagende omstandigheden. Douglas Day Stewart vervaardigde het script, dat is gebaseerd op het verhaal dat hij samen met Joseph Morgenstern schreef.

Dvd 3:
- Sam's Song: Hij brengt een weekend op Long Island door met rijke vrienden Erica ( Jennifer Warren) en Andrew ( Jarred Mickey). In eerste instantie is hij onder de indruk van het 'jet set'-leventje. Dan verschijnt Carol ( Terrayne Crawford) ten tonele die hun levens ontwricht..
- The Shooting: Billy Spear ( Jack Nicholson) is op jacht naar Willett Gashade (Warren Oates), zelf een ex-premiejager, maar nu met een prijs op zijn hoofd. Beide cowboys raken in de ban van een mysterieuze vrouw (Millie Perkins) die ze overhaalt om haar te helpen bij een wraakactie. The Shooting is tegelijkertijd met Ride in the Whirlwind opgenomen in 1967. De film werd pas echt een groot succes na 1970 toen Jack Nicholson zijn huidige sterstatus bereikte.
- Arch of Triumph: Deze film uit 1985 speelt zicht af Parijs, net voor de Tweede Wereldoorlog. Het verhaal gaat over de briljante Duitse Dr. Ravic, die net is ontsnapt uit een concentratiekamp. Hij ontmoet in Parijs de mysterieuze en depressieve Joan en redt haar van een poging tot zelfmoord. Hij zorgt dat ze een baan krijgt en ze worden verliefd. Maar hun kans tot geluk samen wordt bemoeilijkt door Ravic?s verlangen naar wraak op de SS officier Haake

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
6,95