• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

A Touch Of Frost - Seizoen 4

Vijf nieuwe zaken voor inspecteur Jack Frost in dit vierde seizoen van de meest succesvolle Britse detectiveserie. Zet u schrap voor misdaad, spanning en intrige! - DVD 1 Paying The Price [speelduur: 102 min.
Frost krijgt de leiding over een ontvoeringszaak. Terwijl hij en Claire Toms de wacht houden in het appartement van het slachtoffer, stelt de ontvoerder steeds nieuwe eisen. Zelfs Frost heeft moeite zijn hoofd koel te houden in deze zenuwslopende zaak. - DVD 2 Unknown Soldiers [speelduur: 102 min.
Op een nabijgelegen militaire basis is een soldaat dood gevonden. Een zaak voor de militaire politie, maar Frost zou Frost niet zijn als hij zich niet met de zaak zou bemoeien. Tot grote ergernis van zijn superieuren. - DVD 3 Fun Times For Swingers [speelduur: 102 min.
Nadat een naakte vrouw van de kerk in Denton is gesprongen, ontdekt Frost een foto van een man waarmee de vrouw een affaire had. Wanneer deze man ook dood wordt gevonden, staat Frost voor een raadsel. - DVD 4 The Things We Do For Love [speelduur: 102 min.
Na de moord op een jonge psychotherapeute gaat Frost op zoek naar de organizer van het slachtoffer. Frost heeft een verdachte op het oog, maar de man heeft behalve een respectabel aanzien ook een waterdicht alibi… - DVD 5 Deep Waters [speelduur: 102 min.
Een mooie jonge studente raakt ernstig gewond na een val. Frost heeft een vermoeden wie schuld heeft aan het "ongeluk", maar kan hij het bewijzen? Tegelijk probeert hij de brute moord op een winkelier op te lossen.

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
5,95