• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:
 • Home
 • Aktie DVD
 • Blackbeard - The Pirate Of The Caribbean (miniserie)

Blackbeard - The Pirate Of The Caribbean (miniserie)

Aan het begin van de 18e eeuw maken tal van piraten de zeeën onveilig. Van dit zo gevreesde piratengilde is Blackbeard de ongekroonde koning. Door al zijn vijanden over de kling te jagen, werkt hij aan een reputatie die legendarisch zal worden..

We schrijven het jaar 1717 in de Engelse plaats Bristol. Luitenant Robert Maynard van de Britse marine (Mark Umbers, Color Me Kubrick) probeert de vaarroutes veiliger te maken. In de West-Indische wateren wordt de machtige Maynard echter gevangen genomen door een zeer gevreesde piraat die opereert vanuit het eiland St. Vincent. Het is Edward Teach (Angus Macfadyen, Braveheart), die bepaald niet van plan is de strijdbijl te begraven. Hij heeft net een rijkbeladen schip met 26 kanonnen buitgemaakt, zijn nieuwe vlaggenschip. Hij hijst de piratenvlag en gaat op zoek naar de legendarische schat van kapitein Kidd. Teach gaat zich Blackbeard noemen, en met zijn lange zwarte jas, zwarte hoed, dolken, pistolen en zwaarden doet hij er alles aan om zoveel mogelijk angst in te boezemen. Dat hij zijn grootste rivaal Maynard gevangen heeft genomen is daarbij heel belangrijk. De ontwikkelde Maynard kan mooi Blackbeards gruweldaden optekenen en zo zijn angstaanjagende reputatie verspreiden.

Iedereen kent de legende, maar weinigen weten de oorsprong ervan. Dit opwindende en spectaculaire avontuur laat u kennis maken met een van de beruchtste piraten die we hebben gekend. De hoofdrollen worden vertolkt door grote sterren als Stacy Keach (American History X), Richard Chamberlain (The Thorn Birds) en Rachel Ward (On the Beach).

 

 

 

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
4,95