• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

Ultimate 3D Collection (Blu-Ray Gebruikt)

Deze Blu ray box bevat vier bijzondere 3D titels.

- The Secret life of the rainforest. Deze prachtige film brengt u diep in het regenwoud van Panama. U zult uw ogen niet geloven. We kijken over schouders van de wetenschappers mee en zien de dieren in actie, waarbij ze gegevens verzamelen die niet alleen de regenwouden kunnen redden, maar ook essentiële informatie levert over de toekomst van onze planeet.

- In Safari neemt Emmy Award-winnende host Hunter Ellis neemt de kijkers mee op een onvergetelijke safari die ze oog in oog brengt met de wonderen van Afrika. Nu voor het eerst in stereoscopic 3D gefilmd met de allernieuwste camera's zodat elk klein detail schitterend in beeld wordt gebracht.

- Xtreme Sports neemt je mee in een wereld waar adrenaline de ultieme drug is en waar het nemen van risico's een manier van leven is. Nu voor het eerst compleet in stereoscopic 3D opgenomen. Op deze blu-ray stort het stuntteam je in het 3D avontuur met gevaar, plezier en durf. Dit zorgt er voor dat je op het puntje van je stoel zit terwijl het voelt alsof jij er zelf bij bent!

- Pushing the Limit: Wees voorbereid op een groot en spectaculair avontuur vol actie en waanzinnige 3D beelden, want De beroemde Huber broers willen de ''Karma'' route beklimmen. Een ongelooflijk steile wand in de Alpen die zij tot nu toe nog niet hebben kunnen veroveren. De film portretteert de Huber broers ook buiten de wereld van de bergen en het klimmen. Naast een zeer persoonlijk verhaal ziet u ook nooit-eerder vertoonde 3D beelden van extreme schoonheid en diepte.

Wees voorbereid op een groot en spectaculair avontuur vol actie en waanzinnige 3D beelden. De Ultimate 3D collection bestaat uit vier bijzondere 3D titels. Ze zijn stuk voor stuk Stereoscopic opgenomen met de nieuwste technologie.''

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
17,95