• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

Star Wars Episode 7: The Force Awakens (3D Blu-ray Gebruikt)

Wanneer Kylo Ren en de sinistere First Order uit de as van het Keizerrijk herrijzen, is Luke Skywalker vermist terwijl het sterrenstelsel hem het hardst nodig heeft. Het is aan Rey, een wrakverzamelaar uit de woestijn, en Finn, een voormalig Stormtrooper, om de krachten te bundelen met Han Solo en Chewbacca in een wanhopige zoektocht naar de enige hoop om vrede te brengen in het sterrenstelsel.

Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams verenigen hun krachten en nemen je mee terug naar ‘the Galaxy far far away’ wanneer Star Wars terug keert naar het witte doek met Star Wars: The Force Awakens. Het scenario is geschreven door J.J. Abrams & Lawrence Kasdan en Michael Arndt. De muzikale legende John Williams, die ook de soundtrack van de vorige zes films verzorgde, keerde terug om ook weer voor Star Wars: The Force Awakens de muziek te componeren. Dit leverde hem zijn 50e Oscar® nominatie op.

Dit najaar kun jij als Star Wars-Fan eindelijk genieten van de galaxy far, far away in schitterende 3D kwaliteit, met deze langverwachte 'Star Wars: The Force Awakens; 3D Collector's Edition.
Voor de eerste keer kun je Lucasfilm’s ‘Star Wars: The Force Awakens’ in 3D thuis bekijken, gehuld in een prachtige en limited collector’s uitvoering. De exclusieve drie-disc 3D Collector’s Edition bevat de de originele theatrical release op Blu-ray 3D™ en Blu-ray™ en een Blu-ray™ met de originele bonus features en nieuw bonusmateriaal, waaronder deleted scenes, behind-the-scenes gesprekken met de cast en crew en niet eerder vertoond audio commentaar van regisseur J.J. Abrams.

Over het bonusmateriaal van de 3D Collector's Edition:

- Audio Commentary with J.J. Abrams – Stap in de briljante geest van regisseur J.J. Abrams en ontdek welke creatieve en complexe keuzes gemaakt moesten worden voor de eerste film in de nieuwe Star Wars-trilogie.

- Foley: A Sonic Tale – Foley artists, professionals sinds jaren en nieuw talent, brengen de wereld van Star Wars: The Force Awakens tot leven door het juiste geluid bij de actie te vinden.

- Sounds of the Resistance – Hoor hoe het unieke geluidsontwerp van Star Wars: The Force Awakens de legende voortstuwt.
- Deleted Scenes – Scènes die de uiteindelijke versie niet haalden en nooit eerder te zien waren.

- Dressing the Galaxy – Kostuumontwerper Michael Kaplan onthult hoe de originele Star Wars-kostuums werden aangepast voor een nieuwe generatie.

- The Scavenger and the Stormtrooper: A Conversation with Daisy Ridley and John Boyega – De twee nieuwe sterren praten over samenwerken in het avontuur van hun leven en hoe ze deel mochten uitmaken van de Star Wars-legende.

- Inside the Armory – Een fascinerende rondleiding door het ontwerp en de creatie van het wapentuig voor Star Wars: The Force Awakens.

- Classic Bonus Features – Dit materiaal van de in april uitgekomen Star Wars: The Force Awakens bevat het complete verhaal van de making-of, een onvergetelijke eerste leessessie, de visie van de legendarische componist John Williams en deleted scenes, evenals materiaal dat dieper ingaat op de creatie van BB-8, op het epische lightsabergevecht tussen Rey en Kylo Ren, het opzienbarende digitale vakwerk en Star Wars: Force for Change, een wereldwijd initiatief voor het goede doel.

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
39,95