• Mijn account
  • (X) Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

Leeuw Van Juda, De

Een Nederlands gesproken film voor jong en oud die boordevol humor en topkwaliteit animatie zit en die ook nog eens geloofsverdiepend is én Nederlands gesproken? Bestaat zo'n film wel? Jazeker! 'Leeuw van Juda' is al die dingen en meer. Dit hartverwarmende verhaal laat je een avontuur van een groep dieren meebeleven; een avontuur dat niet alleen hun leven verandert, maar ook dat van jou! Maak kennis met een vrolijke groep dieren: Horace, Monty, Slink, Drake, Esmay, Jack en Juda, een lammetje met het hart van een leeuw! Deze bijzondere groep vrienden beleeft een avontuur dat je niet snel zult vergeten!
'Leeuw van Juda' is namelijk veel meer dan alleen een tekenfilm. Deze film vertelt het verhaal van de dieren die hun vriend willen helpen en nareizen naar Jeruzalem. Als het lammetje Juda meegenomen wordt uit de stal, vrezen zijn vrienden het ergste. Zou hij als offerlam gebruikt gaan worden? De dieren reizen hun vriend achterna en op hun pad blijken ze allemaal een belangrijke rol te spelen in een nog veel groter verhaal; een verhaal van een Koning die 30 jaar geleden in hun stal geboren werd en nu ook in Jeruzalem zijn doel vervult. Een verhaal dat levens verandert!
'Leeuw van Juda' vertelt dit aandoenlijke en grote verhaal op een fantastische manier. Jong en oud kunnen met volle teugen genieten van de humor terwijl ze bekende verhalen herkennen. De makers van de film hebben grote zorg besteed aan de timing en context van dit Bijbelse verhaal.
Het verhaal van een lam maakt veel los, en 'Leeuw van Juda' doet het op een familievriendelijke manier die kinderen onbezorgd laat genieten, en ze tegelijkertijd nog een veel dieper verhaal vertelt…

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
6,95