• Mijn account
  • (X) Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

4 Knalgoede Familie Films (4DVD) (Gebruikt)

Spy Kids:
Twee meesterspionnen (Antonio Banderas en Carla Cugino worden ontvoerd. Direct probeert de geheime dienst hun kinderen Carmen en Juni in veiligheid te brengen, maar dat mislukt. De twee wisten niet dat hun ouders spionnen waren en komen ineens terecht in een wereld vol technische snufjes, onderwatervoertuigen, minivliegtuigen, jetschoenen en de meest fantastische wapens. De twee zetten keihard de tegenaanval in. Om hun ouders te bevrijden halen ze alles uit de kast. 007 Kan wel naar huis.

- Rent a kid:
Harry Haber (Leslie Nielsen), een door de wol geverfde vertegenwoordiger, wordt tot zijn eigenverrassing hoofd van een weeshuis. Onmiddellijk zet hij zijn 'commerciele' talenten in dienst van dekinderen en besluit tot een geheel nieuw weeskind-plaatsing-concept.. Rent a Kid! Want waaromzouden de kinderen niet eerst een weekje op proef 'gehuurd' mogen worden? De eerste kantenzijn Russ & Valerie, die als introductie-aanbieding maar liefst 3 kinderen voor de prijs van 1 mee naarhuis krijgen. Dat ruimt immers lekker snel op! Harry krijgt de smaak nu pas echt goed te pakken en droomt al snel van 'n wereldwijd opererende organisatie…

- Treasure Island:
In de bagage van hun dronken hotelgast Bones vinden Jim Hawkins en zijn moeder een mysterieuze kaart die verwijst naar een begraven piratenschat. Ze brengen de kaart naar Dr. Livesey en Squire Trelawney die meteen een boot klaarmaken om naar het schateiland op zoek te gaan. Met Jim als scheepsjongen belanden ze aan boord van de Hispaniola Smollet en Long John Silver, de scheepskok met het houten been. Toevallig hoort Jim dat Silver en zijn piratenbende van plan zijn het spel mee te spelen tot de schat gevonden is, om dan iedereen te vermoorden en er met de buit vandoor te gaan. Zullen Jim en z'n kornuiten de piraten te slim af zijn?

- Tommy and the wildcat:
De 12-jarige Tommy en zijn vader verhuizen van de grote stad naar een klein dorpje in het noorden van Lapland. Daar, in de prachtige, besneeuwde wildernis heeft de lokale bevolking een jonge lynx gevangen, die verkocht zal worden. Tommy's vader probeert de inwoners ervan te overtuigen het dier vrij te laten in een natuurreservaat, maar wanneer dat mislukt, neemt Tommy het heft in eigen handen. Eenmaal in de vrije natuur blijkt de lynx moeilijk zelf te kunnen overleven. Wanneer het jonge roofdier een paar huisdieren uit het dorp heeft aangevallen , besluit een gemene stroper het bos in te gaan om het dier af te maken. Zal Tommy zijn geleifde lynx kunnen redden?

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
1,-