• Mijn account
  • (X) Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

WO2 In HD & Kleur - Deel 2 (Gebruikt)

Met de modernste technieken en nieuwe onthullingen biedt WO2 in HD & Kleur letterlijk en figuurlijk een nieuwe blik op de Tweede Wereldoorlog. Een van de beste verzamelingen van zeldzaam en nooit eerder gezien beeldmateriaal van de Tweede Wereldoorlog is volledig gerestaureerd voor optimale beeld- en geluidskwaliteit.

Afleveringen:


Episode 3: De Britten Houden Stand


In juli 1940 stond Groot-Brittannië alleen tegen de nazi's. Hitler was ervan overtuigd dat het slechts dagen zou duren voordat de Britten om vrede zouden smeken. Hij had meer troepen, een betere luchtmacht en betere wapens. Deel 3 van WO2 in HD & Kleur laat zien hoe Groot-Brittannië door het oog van de naald kroop, toen hun uitgeputte Royal Air Force probeerde om de Duitse Luftwaffe het hoofd te bieden. Door een aantal blunders van Luftwaffe-commandant Hermann Goering kregen de Britten een kans om zich te herstellen. Met briljante codebrekers en spionnen begon Groot-Brittannië terug te vechten, onder andere door samen te werken met het verzet in door nazi's bezette landen.

Episode 4: Hitler Slaat Toe In Het Oosten


Toen Hitler zijn intentie uitsprak om Rusland aan te vallen, keken zijn generaals hem in stilte en afgrijzen aan. De Sovjet-Unie was groot en had nagenoeg onuitputtelijke bronnen. Hitlers plan vergde een snelle en beslissende knock-out, want als het Oostfront veranderde in een uitputtingsslag, dan zou Duitsland vrijwel zeker het onderspit delven. Hitler was ervan overtuigd dat zijn leger die beslissende knock-out kon leveren. Geen enkel land had het Duitse leger aangekund. Maar dat nam niet weg dat dit een grote militaire gok was… Deel 4 van WO2 in HD & Kleur beslaat onder andere Stalingrad en de Slag om Koersk, de grootste tankveldslag in de geschiedenis.

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
1,-