• Mijn account
  • (X) Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

Russen - Sezoen 1 (5 DVD) (Gebruikt)

1. Man met hond
Leoni en Paul ontdekken een XTC-lab en arresteren ter plekke een verdachte. Tot hun verbijstering wordt de man direct weer vrijgelaten. Ze mogen zich niet meer met de zaak bemoeien. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Leonie en Paul gaan nog één keer kijken. Ze stuiten op een wapen. Daarmee heet diezelfde verdachte een dubbele moord gepleegd.

2. Gijzeling
Een overval op een supermarkt loopt uit op een gijzeling. Als Paul arriveert blijkt hij de overvaller maar al te goed te kennen. Hij sluipt via de achterdeur de winkel binnen om te proberen de gijzeling vredig te beëindigen. Hij wil zowel de gijzelaars als de gijzelnemer redden. Maar terwijl de demonen uit het verleden opspelen, loopt de zaak uit de hand. Er vallen zwaargewonden.

3. No police
's Avonds tijdens het joggen stuit Leonie op een groepje mannen dat een jonge knul bedreigt. Ze springt tussenbeide en raakt daarbij zelf gewond. Eén van de mannen, Amir, redt haar leven. Hij blijkt echter illegaal te zijn en Leonie's collega's verdenken hem van drugssmokkel. Als hij bij haar thuis opduikt, op de vlucht voor haar collega's, geeft ze hem onderdak.

4. Cocaïne
Bij een sectie op het lijk van een Surinaamse jongen worden bolletjes cocaïne gevonden. Van der Scheur zet Tom en Masha op de zaak. Hij neemt hiermee een risico. Tom is in het verleden namelijk aan cocaïne verslaafd geraakt toen hij als infiltrant van de politie in de drugsscene opereerde. Tom handelt solistisch en tijdens het onderzoek raken vijftig bolletjes cocaïne zoek.

5. Eerste lijk
Bij een overval, tien jaar geleden, is een dode gevallen. Het was de eerste keer dat Paul in zijn werk met een lijk werd geconfronteerd. Nu komt de overvaller vrij en ontvangt Paul een anonieme brief: het onderzoek van Paul c.s. zou indertijd niet goed zijn uitgevoerd. Paul vreest een afrekening en denkt de zaak te sussen.

6. Vriendendienst
Een oude vriend vraagt Van der Scheur om hulp. De prostituee die hij op bezoek had, is overleden en als oud-politieman wil hij liever niet dat daar ruchtbaarheid aan gegeven wordt. Tom gaat echter op onderzoek uit. Leonie, Paul en Masha zijn intussen bezig met de afwikkeling van een brandstichting bij een Turks gezin. Daarbij is een baby verdwenen.

7. Taxi
Een taxichauffeur wordt na een overval in coma naar het ziekenhuis afgevoerd. Leonie en Paul onderzoeken de aanslag en komen er al snel achter dat die taxichauffeur 's-nachts een snorder (illegale taxichauffeur) in elkaar heeft geslagen. Ze vermoeden wraak, maar na verhoor gelooft Leonie in zijn onschuld. Als ze hem naar huis begeleidt, wordt hij gekidnapt.

8. Leitmotiv
Twee broers worden er van verdacht een Ierse kroegbaas te hebben vermoord. Paul is ervan overtuigd dat slechts één van de twee schuldig is maar de broers dekken elkaar. Tegen de regels in zet hij een ontmoeting tussen de twee op. Masha komt in de problemen als ze de computershop waar ze is wordt overvallen. De overvaller overmeestert haar en neemt haar wapen af.

9. Carte Blanche
De IRT, in de gedaante van Reijnierse, staat bij Van der Scheur op de stoep. Die nacht heeft er een afrekening met een informant plaatsgevonden en hij is erachter gekomen dat Tom hiermee te maken heeft.

10. Blind Vertrouwen
Tijdens een actie treffen Masha en Tom een jonge vrouw aan met een pistool in haar hand. Masha neemt haar onder schot en beveelt haar het pistool te laten vallen maar dat doet ze niet. Voor Tom ontstaat hierdoor een gevaarlijke situatie. Kan hij nog wel met Masha op pad? Paul komt als politieman en vader tussen twee vuren te staan als de directeur van de school na een niet bewezen ontuchtzaak zijn werk wil hervatten

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
5,-