• Mijn account
  • (X) Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

Elizabeth Taylor Box (3DVD) (Gebruikt)

Divorce his, divorce hers
Oorspronkelijk gemaakt voor de televisie, deze productie belicht scheiding van twee kanten: in de eerste helft, vertelt de man zijn verhaal over het mislukken van zijn huwelijk, in de tweede helft zet de vrouw haar visie uiteen.

Father's little dividend
'Father's little dividend' is de opvolger van de komedie 'Father of the bride' uit 1950. Ook dit maal vertolken Spencer Tracy en Joan Bennett, Stanley en Ellie Banks, de ouders van Kay Dunstan. Vader Spencer Tracy vreest dat het gedaan is met zijn rustige leventje, wanneer hij ontdekt dat hij binnenkort grootvader zal zijn. Hilarische familiekomedie waarbij u van de ene lach in de andere valt.

The last time I saw Paris
Film gebaseerd op het boek 'Babylon Revisited' van F. Scott Fitzgerald. Charles Wills, een succesvolle schrijver, denkt terug aan de liefdesaffaire die hij beleefde met een rijk Amerikaans meisje Helen Ellsworth in het Parijs van net na de Tweede Wereldoorlog. Prachtige film met een beeldschone Liz Tayor. Indrukwekkende bijrollen worden gespeeld door o.a. Roger Moore, Donna Reed en Eva.

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
4,-