• Mijn account
  • (X) Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

Afblijven (Gebruikt)

Afblijven! Gaat over muziek, dans, drugs ambitie en vriendschap. Naar de populaire bestseller van Carry Slee.

Melissa is een meisje van 15. Ze houdt ontzettend van dansen en zit op klassiek ballet. Tenminste, dat denken haar ouders. Want zodra ze op de dansschool is, volgt ze eigenlijk hiphop danslessen. Klasgenoot Debby kan ook goed dansen, maar is niet bepaald haar vriendin. Oook Jordi zit bij Melissa in de klas. Hij kent haar al vanaf de basisschool en was toen verliefd op haar. Nu zijn ze vooral goede vrienden. De beste vriend van Jordi is Kevin, een jongen met veel gevoel voor humor.

Dan wordt Melissa uitgekozen om te dansen in een videoclip van de superbekende rapper Brainpower. Ook Jordi is razend enthousiast maar maakt zich wel zorgen om Melissa's nieuwe vrienden. Hij lijkt gelijk te krijgen, want al snel gaat het niet goed met Melissa en doet ze iets heel doms. Melissa begint XTC pillen te slikken om haar onzekerheid te verbergen en beter te kunnen dansen. Daar kan ze makkelijk aankomen via Jim, die meer dan alleen professioneel danser blijkt te zijn.

Jordi en Melissa's beste vriendin, de vrolijke en stabiele Fleur, staan machteloos als Melissa steeds meer pillen slikt. Ze proberen van alles om haar weer op het rechte pad te krijgen. Intussen is Fleur verliefd op Toine, een knappe jongen uit een hogere klas. Maar of deze liefde wederzijds is?

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
1,-