• Mijn account
  • (X) Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

Poeh's Lollifanten Film (Gebruikt)

Uit het diepst van het Honderd Bunder Bos komt een enorm groot animatie avontuur. Vriendschap, begrip en avontuur zijn de hoofdingrediënten van deze spannende en vertederende film, waarin Winnie de Poeh en zijn vriendjes leren dat de dingen niet altijd zo zijn als ze lijken.

Een rustige dag in het Honderd Bunder Bos wordt opgeschrikt door een vreemd geluid dat door de bomen klinkt: een geluid dat alleen maar.. Van een Lollifant kan zijn!

Terwijl de anderen zich haasten om vallen te gaan zetten, gaat Roe het bos in en ontdekt hij een Lollifant die Lollie heet. Tot Roe's grote verrassing zijn Lollifanten erg vriendelijk en willen ze graag spelen. Nadat hij Lollie heeft ontmoet, vraagt Roe zich af waarom Poeh en de anderen zo bang zijn voor Lollifanten en waarom Lollie zo bang is voor Roe's vrienden. Als ze hebben gezien dat Roe en Lollie goede vrienden zijn geworden, realiseren Poeh, Knorretje, Teigetje en de anderen zich dat je helemaal niet bang hoeft te zijn voor Lolliefanten.

Dit warme, wonderbaarlijke avontuur - vol humor, liefde en Lollifanten - staat garant voor veel pret voor het hele gezin!

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
2,75