• Mijn account
  • (X) Inloggen

   Ik ben al klant bij DVD Paradijs

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij DVD Paradijs?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij DVD Paradijs
Je bent hier:

One Fine Day/Moulin Rouge/Down With Love (3 DVD) (Gebruikt)

- One Fine Day:
Melanie Parker (Michelle Pfeiffer) probeert haar carrière als architect te combineren met het alleenstaand moederschap. Jack Taylor (George Clooney) is een verstokte vrijgezel en columnist die om het weekend zijn dochtertje op bezoek krijgt. Wanneer beide kinderen een schoolreisje missen, besluiten Melanie en Jack die dag om de beurt op elkaars kinderen te passen. Het gevolg is een dag vol hilarische misverstanden met een onverwachte, niet te voorziene wending.- Moulin Rouge:

Parijs, 1899: De jonge schrijver Christian reist af naar Montmartre en raakt bevriend met enkele Boheemse artiesten, die een levensstijl van vrijheid, waarheid, schoonheid en liefde naleven. De artiesten proberen een show te verkopen aan de Moulin Rouge, wiens eigenaar een goede show nodig heeft om van de nachtclub een echt theater te kunnen maken. De graaf die dit mogelijk moet maken wil de exclusieve aandacht van Satine, de ster van de Moulin Rouge. Zij krijgt echter een relatie met Christian.- Down With Love:
Schrijfster Barbara Novack brengt het boek Down With Love uit, waarin zij vrouwen aanspoort op dezelfde manier met mannen om te gaan als zij met vrouwen doen. Met andere woorden: Liefde, nee dank je! Sex, ja graag! Dit leidt tot grote ergernis bij het mannelijke geslacht, zo ook bij top- journalist en womanizer Catcher Block. Hij zal bewijzen dat haar verhaal op leugens berust en zal proberen Barbara te laten bezwijken voor zijn charmes...

Status voorraad: Op voorraad
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
2,95